Is de tijd rijp voor de jaarlijkse familievakantie ?

Beleeft u die graag in alle comfort ?

Dan is het Eenhoornhof uw gedroomde locatie.

Door de uitgekiende indeling biedt de woning ruim voldoende plaats aan de hele familie. Van grootouder met de kinderen en de volwassen kleinkinderen, u zwemt in een zee van ruimte om u helemaal uit te leven.

Uw gezelschap heeft heel wat plekjes te ontdekken. De lounge, de grote eetkamer en het overdekt zuiderterras nodigen uit om gezellig samen te zijn.

Tegelijk geniet u van alle privacy. U beschikt over liefst 8 kamers met eigen badkamer. Trek u in alle rust terug in een zithoekje of ontspanningsruimte. Houdt u er wel rekening mee dat de woning niet uitgerust is voor de leeftijdscategorie jonger dan 18 jaar.

Toch nog net die extra kamers nodig ? Vraag dan naar de VIP kamer met zijn luxe badkamer. Of de echte zolder kamer met 4 bedden.

Naast genieten van de rust en landelijke taferelen kan u vanuit het Eenhoornhof uzelf verwennen met een ruim lokaal culinair aanbod.

Restaurants, Bistro’s, Brouwerijen, tapas bars ze zijn er allemaal.

Vlakbij in de straat, op nr 10, kan je onze feest en vergaderzaal La Clé, a place with a view” boeken.

Bij “Villa Copis” kan u terecht voor een luxe ontbijt, ook aan huis geleverd.

Natuurlijk kan home cooking, voor sommigen een nieuwe beleving , bak uw vlees van de keurslager op onze Ofyr, de hype in de bbq-wereld origineel en houtgestookt.

Aarzel vooral niet indien u full hotel service wenst, ontbijt, diner en avondeten, vraag even naar onze mogelijkheden. Zelfs n ober of een kok aan huis, het kan allemaal.

Of misschien is het een idee om als groeps activiteit een bezoek te plannen aan één van de negen wijndomeinen in Borgloon, sommige op wandelafstand van het eenhoornhof.

Verras je met een begeleide wandeling of fietstocht bij onze huisgids Christine Princen van Hartig Haspengouw.

Wat denken jullie, zou het dit zijn wat mensen bedoelen met staycation, want wat kan Toscane en de Provence nog meer bieden dan het mooie Haspengouw waar de zon steeds meer schijnt. Of het nu champagne, cava of een Haspengouwse parel is, waarom zou je vergelijken als je er gewoon van kan genieten?

Maak het goed in Limburg, je bent er in goede handen.

Luxueuze slaapkamers

Verblijf met maximaal 24 personen voorzien van alle comfort.

Ten volle genieten

Ontdek de gezelligheid van vakantiewoning Het Eenhoornhof.

Rust in de natuur

Maak kennis met het pittoreske landschap van Kuttekoven.